Rosenkildevej 87-89

Værdighed. Fællesskab. Livsglæde.

Egen bolig og fællesskab

Rosenkildevej 87-89 er indrettet med 51 handicapvenlige boliger, der er samlet i mindre fællesskaber, fordelt på tre etager.

Lejlighederne som er indrettet med bad, toilet samt tekøkken, ligger op til en fælles opholdsstue/køkken. Bygningen er indrettet med elevator.

På 3. sal er der indrettet café, massage/spa rum. Caféen anses for, sammen med det store fællesareal, at være hjertet på adressen. Her holdes ofte arrangementer for alle, der har lyst til at deltage. Vi arrangerer bl.a. fællessang, karaoke, rytmik og kreative aktiviteter.

I massagerummet er der mulighed for massage med forskellige olier og dufte, der er ligeledes mulighed for en tur i spabadet.

Af udendørs arealer kan nævnes en skøn park, hvor vi så ofte som vejret og lysten tillader det, mødes med kaffe/te eller til grillaftener og gåture.

Borgerne i Rosenkildevej 87-89 har vidt forskellige handicaps. Der bor både unge og ældre mennesker - og alle har brug for støtte døgnet rundt. De fleste har stor glæde af de hjælpemidler, vi råder over til at fremme kommunikationen. Det er f.eks. Tegn til Tale, billeder, konkreter, it-hjælpemidler og talemaskiner/"bøffer".

Personalet støtter borgerne omkring kommunikation, hygiejne, kost, omsorg og et socialt liv. Al støtte og dialog mellem ansatte og borgere foregår med stor respekt for den enkeltes værdighed. Vi er kendt for et godt arbejdsmiljø, hvor pårørende ofte bemærker, at samværet, samtalen og samarbejdet er præget af stor tolerance og lyst til at hjælpe hinanden.

Rosenkildevej 87-89 er et botilbud efter Almenboliglovens § 105.

Siden er sidst opdateret 16. august 2016