Rosenkildevej 97

Musik. Sansehave. Orangeri. Massage.

Rosenkildevej 97 udfordrer sanserne

Et miljø med farver, former og figurer bringer borgerne på Rosenkildevej 97 i tættere kontakt med både sig selv, hinanden og hverdagen.

I de 30 moderne boliger bor voksne udviklingshæmmede med et varigt nedsat funktionsniveau.

Det udendørs areal er afgrænset af høje træer hele vejen rundt - med park på den ene side, åbne marker på den anden.

Helt tæt på boligerne ligger en sansehave med orangeri, en tipi, høje træfigurer og mange andre figurer og indtryk, der udfordrer sanserne.

Boligerne fordeler sig i fem huse hver med seks lejligheder. Hvert hus har sit eget køkken/alrum, hvor borgerne er med til at vælge menuen, og de fem huse ligger i en "cirkel" med en café i midten, hvor der kan være fælles spisning eller vises film - og hvor spillemanden ind imellem optræder med musik.

Det sansestimulerende miljø på Rosenkildevej 97 tilbyder blandt andet sanserum, massagerum, adgang til spabad og cafémiljø. Udendørs findes en skulpturhave, kørestolsgynge og et stisystem med hyggekroge samt orangeri.

Vi råder over både klassiske og moderne hjælpemidler, der kan underbygge kommunikationen med og mellem borgerne. Det kan være billeder, dufte, symboler og smagsprøver, eller det kan være Tegn til Tale og kropssprog.

Overalt i og omkring boligerne får lysblink, symboler, billedtavler, skulpturer og andre pejlemærker borgerne til at genkende steder, så de bliver i stand til selv at finde rundt i huset og haven.

Rosenkildevej 97 er et botilbud efter Almenboliglovens § 105.

 

Siden er sidst opdateret 16. august 2016